Lehmann aanvaardt zijn boete van VfB Stuttgart

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lehmann aanvaardt zijn boete van VfB Stuttgart
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De 1-5-nederlaag tegen Bayern München had doelman Jens Lehmann enkele pittige uitspraken ontlokt. De clubleiding bedacht de voormalige Duitse international dan ook met een boete en die heeft de doelman aanvaardt.

Jens Lehmann had na de zware thuisnederlaag zwaar uitgehaald naar zijn ploegmaats. Lehmann zei na afloop van de partij het volgende: "Je kan je afvragen wat Bayern heeft gedaan en wat Stuttgart heeft gedaan. Zij waren snel, aanwezig, gemotiveerd en wij totaal niet. In de tussentijd moet het een en ander anders zijn gelopen. De winterstop is er niet voor op je luie kont te gaan zitten en al helemaal niet om nieuwe blessures op te lopen of om ziek te worden."

De clubleiding van VfB Stuttgart kon hier niet om lachen en bedacht Lehmann met een geldboete. Trainer Markus Babbel liet vandaag op de website van de club weten dat de 39-jarige doelman zijn boete heeft geaccepteerd. "Hij heeft ook zijn excuses aangeboden aan de rest van het team. Hij beseft dat hij zo hard niet had mogen uithalen. Hiermee is voor mij de kous af", aldus nog Babbel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties