Wigan verlost N'Zogbia van Newcastle United

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Wigan verlost N'Zogbia van Newcastle United
Foto: © SC

Charles N'Zogbia (foto) verkast niet naar een topclub, maar naar Wigan Athletic. 'The Latics' maakten vanmiddag bekend dat ze hem weghaalden bij Newcastle United. Daar was de Fransman in aanvaring gekomen met manager Joe Kinnear.

Het is niet bekend hoeveel Wigan Athletic heeft betaald aan Newcastle United voor Charles N'Zogbia. Naar verluidt zouden The Magpies zes miljoen euro opstrijken. Wigan wil echter niet verder gaan dan dat het de hoogste transfersom is dat ze ooit hebben betaald voor een speler. Na de medische keuring heeft N'Zogbia een contract ondertekend voor 3,5 seizoenen.

N'Zogbia heeft met de transfer zijn zin gekregen. Donderdag liet hij nog weten dat hij wilde vertrekken omdat hij zich beledigd voelde door manager Joe Kinnear. "Ik ben niet van plan om nog langer onder hem te spelen en het bestuur is op de hoogte van mijn wens om te vertrekken. Waarschijnlijk zal het een van de biedingen accepteren", liet N'Zogbia toen weten. Kinnear zou de naam van N'Zogbia verkeerd hebben uitgesproken.

Steve Bruce, de manager van Wigan Athletic, is erg tevreden met zijn nieuwste aanwinst. "Ik denk dat deze jongen een uitstekende aanwinst is voor ons. Hij is jong, maar toch heeft hij al heel wat ervaring opgedaan. Ik ben zeer blij met zijn komst", zegt hij op de website van zijn club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties