Beckham ontziet een terugkeer naar Los Angeles

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Beckham ontziet een terugkeer naar Los Angeles
Foto: © SC

David Beckham (foto) moet op 9 maart terugkeren naar Los Angeles Galaxy. De Engelsman heeft daar echter geen zin in en hoopt dat beide teams alsnog tot een vergelijk komen.

"Ik weet dat het moeilijk zal zijn om terug te keren na alles wat er is gebeurd. Ik heb al gezegd dat ik hier wil blijven en van mening ben ik nog steeds niet veranderd. Het lot ligt echter niet meer in mijn eigen handen", liet David Beckham gisteren weten aan de Italiaanse pers na de verloren stadsderby tegen leider Inter Milaan.

AC Milan had twee weken geleden een bod uitgebracht van zes miljoen euro, maar Los Angeles Galaxy vond dat niet genoeg. Volgens de Amerikanen heeft Milan nog geen nieuw bod uitgebracht. LA Galaxy heeft overigens aangegeven dat het pas vanaf twintig miljoen euro eventueel wilde beginnen praten over een transfer.

De MLS, de Major League Soccer, had een ultimatum gesteld voor de transfer dat die zou afgerond worden op 13 februari. De transfer raakte niet rond en de MLS is dan ook niet meer van plan om zijn goedkeuring te geven. "Er zullen toch nog gesprekken volgen en ik hoop dat alles volgens mijn wens gaat, maar als het niet lukt, zal ik me als een professional opstellen en terugkeren", besluit Beckham.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties