Real Madrid zet Barcelona onder druk

Jeroen Pyl
| 0 reacties
Real Madrid zet Barcelona onder druk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid heeft op het veld van Espanyol Barcelona geen misstap begaan. De Koninklijke wonnen moeizaam met 0-2 en naderen zo tot op vier punten van leider Barcelona. Sevilla ging met 1-2 winnen bij Bilbao.

Real had het niet onder de markt in Barcelona. Laagvlieger Espanyol pakte tot ieders verbazing vorige week nog de volle buit in Camp Nou en leek die lijn vanavond door te trekken.
 
De bezoekers konden nauwelijks een aanval op poten zetten terwijl doelman Iker Casillas enkele keren gepast tussenbeide moest komen op pogingen van De La Peña en Alonso.
 
Coach Juande Ramos greep op het uur in en bracht Guti en Marcelo voor Sneijder en Higuaín. Twee gouden wissels, zo bleek later. Eerst vuurde Guti een raket af op vrije trap. Vijf minuten later schotelde Marcelo Raúl de 0-2 voor. Espanyol kwam die klap niet meer te boven en bleef met lege handen achter.
 
Sevilla deed wat het moest doen op verplaatsing bij Athletic Bilbao. Twee treffers van Frédéric Kanouté maakten de openingstreffer van Gabilondo ongedaan. Door deze zege verstevigt Sevilla zijn derde plaats. [MDN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties