Amauri wordt waarschijnlijk lid van de Azzurri

Jeroen Pyl
| 1 reacties
Amauri wordt waarschijnlijk lid van de Azzurri
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juventus-aanvaller Amauri lijkt eindelijk de knoop te hebben doorgehakt. De Braziliaanse Italiaan kiest naar alle waarschijnlijkheid voor een interlandcarrière bij de huidige wereldkampioen, meldt Voetbalzone.

De geruchten over Amauri’s toekomstige interlandcarrière circuleren al enkele maanden in de Italiaanse media. De 28-jarige spits kwam pas sinds zijn transfer naar Juventus afgelopen zomer nadrukkelijk in de schijnwerpers op het allerhoogste niveau.
 
Brazilaans bondscoach Dunga koos vorige maand eieren voor zijn geld en riep Amauri op voor een interland met de Seleçao. Juventus blokkeerde echter de invitatie omdat De Oude Dame ze te laat zou hebben ontvangen.
 
In La Gazzetta dello Sport kondigt Amauri nu zijn nakende beslissing aan. “Ik ben er zo goed als uit en zal mijn toekomst binnenkort bekend maken. Als ik voor Italië kies, is dat omdat ik een speciale band heb met dat land. Ik speel hier nu tien jaar en met een interlandcarrière zou ik alles kunnen terug betalen wat Italië me geschonken heeft.”
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties