Van Basten jaagt Bruno Silva tegen zich in het harnas

Jeroen Pyl
| 2 reacties
Van Basten jaagt Bruno Silva tegen zich in het harnas
Foto: © SC

Marco Van Basten is een vijand rijker in Amsterdam. Ajax-verdediger Bruno Silva uit in het Nederlandse Sportweek zijn frustraties over het gebrek aan speelminuten onder de huidige trainer Marco Van Basten.

Silva kwam halverwege vorig seizoen over van FC Groningen en veroverde prompt een basisplek in de Amsterdam Arena. Sinds de komst van Marco Van Basten (foto) gaat het echter van kwaad naar erger voor de Uruguayaanse rechtsachter.
 
Silva startte weliswaar nog als basisspeler, maar verzeilde al snel op de bank. Voor de wedstrijd tegen ADO maakte hij zelfs geen deel uit van de wedstrijdkern, wat overigens niet de eerste keer was.
 
“Ik heb gehuild, ik schaam me er niet voor om daar voor uit te komen”, aldus de 28-jarige verdediger. “Ajax is een prachtige club, maar zo kan het niet verder. Als Van Basten aanblijft, ga ik op zoek naar een nieuwe werkgever.”
 
“Ik wil graag naar het WK. Voorlopig ben ik nog basisspeler bij Uruguay, maar dat zal niet lang meer duren als ik niet aan spelen toekom. Ik ben ontzettend boos en verdrietig. Ik weet niet wat Van Basten tegen mij heeft.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties