Beckham wil club kopen

Kevin Van Cutsem
| 2 reacties
Beckham wil club kopen
Foto: © SC

Nadat AC Milan en LA Galaxy tot een akkoord zijn gekomen over David Beckham, laat de middenvelder in zijn toekomstplannen kijken. “Na mijn carrière wil ik een club kopen in de VS”, laat Becks weten.

De Engelse middenvelder zal het seizoen uitdoen bij Milan om daarna ook bij Los Angeles het kampioenschap vol te maken. Dat kwamen beide clubs vorige week overeen. Ook na zijn carrière heeft de 33-jarige Engelsman grootse plannen met voetbal in Amerika.
 
“Ik denk dat voetbal in de Verenigde Staten heel belangrijk kan worden. En op een dag, als ik zelf gestopt ben met voetballen, wil ik graag een club in de MLS kopen. Ik wil bijdragen aan de ontwikkeling van het voetbal in de VS. Het is iets dat me echt erg aanspreekt. Daarnaast is mijn familie heel gelukkig in Los Angeles”, zegt Beckham.

In het contract van Beckham met LA Galaxy zou een clausule opgenomen zijn die het Beckham mogelijk maakt een eigen MLS-club te kopen na afloop van zijn voetballoopbaan. In 2011 loopt de verbintenis van de middenvelder af.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties