Mag Fellaini binnenkort Owen diep sturen?

Yves Dekoning
| 4 reacties
Mag Fellaini binnenkort Owen diep sturen?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens geruchten in het Engelse roddelcircuit zou Everton azen op Michael Owen. Als Newcastle degradeert zou de oud-international de Magpies gratis mogen verlaten.

Newcastle betaalde ettelijke miljoenen aan Real Madrid voor Michael Owen. De 29-jarige aanvaller lag echter jarenlang in de lappenmand. Pas de laatste weken kon hij zijn vorm terugvinden. Owen wil alles geven om de Magpies in de Premier League te houden. Als dat niet lukt, dan lijkt een vertrek aangewezen.

David Moyes zou de snelle goalgetter naar Everton willen halen. Grootste struikelblok is het loon van Owen. Hij zou momenteel 100000 pond per week verdienen. Tweede vraag is natuurlijk of Owen voor Everton wil uitkomen. Hij beleefde zijn topjaren bij de Liverpool FC, de rivalen. Een groot deel van de supporters van de Reds hoopt overigens nog steeds op een tergkeer van hun vroegere idool.

Bij Everton loopt Marouane Fellaini rond. De boomlange Belg is misschien wel de ideale speler om verre ballen door te koppen in de loop van de snelle Owen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties