Betis-selectie moet regen van eieren slikken

Betis-selectie moet regen van eieren slikken

Betis Sevilla dreigt nog serieus aan de bak te moeten in de strijd tegen de degradatie in de Primera Division. De supporters van de club pikken het niet meer en bekogelden de spelersselectie met eieren.

Betis Sevilla verloor zijn laatste vier competitiewedstrijden en daardoor staat de groenwitte formatie nu op een zestiende plaats in de competitie. Dat is nog twee plaatsen boven de degradatiestreep. De kloof met de derde laatste, Sporting Gijon, bedraagt drie punten.

Een groep van dertig fans had zich verzameld bij het trainingsveld om de spelers duidelijk te maken dat voor hen de maat vol is. Op het ogenblik dat de spelers naar hun auto wilden gaan, werden ze bekogeld door een pak eieren en dat ondanks de aanwezigheid van heel wat politiewagens. Ook spreekkoren waren hun deel.

Uiteindelijk zijn alle Betis-spelers kunnen wegvluchten in hun auto, maar sommigen zullen nog flink wat ei moeten wegschrobben. Betis heeft nu nog drie wedstrijden voor de boeg. Het speelt nog thuis tegen Alméria en Real Valladolid en een uitwedstrijd bij Malaga.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties