Lazovic misschien toch langer bij PSV Eindhoven

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Lazovic misschien toch langer bij PSV Eindhoven
Foto: © SC

Danko Lazovic (foto) sluit niet uit dat hij langer bij PSV Eindhoven zal blijven voetballen. De Eindhovenaren zelf lijken het nochtans helemaal gehad te hebben met de Servische international.

Bij PSV Eindhoven zijn ze niet te spreken over het gedrag van Danko Lazovic tijdens het afgelopen seizoen. De Serviër pakte enkele onnodige rode kaarten en riep te pas en vooral te onpas dat hij weg wilde uit het Phillips Stadion. Nu sluit hij een langer verblijf niet langer uit.

"Ik ben niet meer geobsedeerd om PSV te verlaten. Het is bovendien nog veel te vroeg om hierover na te denken. Het seizoen is nog maar net afgelopen. We zullen het nog wel zien. Ik voel me goed in Eindhoven en ik zou het zeker niet erg vinden om hier te blijven", zegt hij in de Servische krant Blic.

Al een jaar lang circuleren geruchten over een vertrek van Lazovic, maar geïnteresseerde teams werden nooit concreet. Met de komst van spits Ola Toivonen is ook de speeltijd van de spits ferm gedaald. Lazovic heeft in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2011. Twee jaar terug betaalde PSV maar liefst zeven miljoen euro aan Vitesse Arnhem om de Serviër in te lijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties