Ibrahimovic: "Alle druk ligt dit jaar bij Real Madrid"

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Ibrahimovic: "Alle druk ligt dit jaar bij Real Madrid"
Foto: © SC

Zlatan Ibrahimovic (foto) mag zich sinds dit seizoen spits van FC Barcelona noemen. De Zweed aarzelt niet om meteen alle druk bij aartsrivaal Real Madrid te leggen.

Zlatan Ibrahimovic werd door FC Barcelona gehaald bij Inter Milaan terwijl Samuel Eto'o de omgekeerde weg bewandelde. De Zweed is helemaal klaar om met zijn nieuwe club de strijd aan te gaan met Real Madrid. Omdat het seizoen nog niet begonnen is, doet hij het nog niet met de voeten maar wel al verbaal.

"Vorig seizoen heeft FC Barcelona alles gewonnen wat er maar kon gewonnen worden. De druk ligt deze keer bij Real Madrid. Zij hebben enorm veel geld uitgegeven en ze moeten prijzen winnen. Bij Barcelona stond er echter al een sterk elftal, met spelers die op elkaar zijn ingespeeld. Dat werkt altijd in het voordeel. Dat is ook de reden waarom Barcelona tijdens deze zomer maar twee spelers gekocht heeft", aldus Ibrahimovic in de Spaanse pers.

Real Madrid was overigens ook een tijdje geïnteresseerd in Ibrahimovic, maar toen de spits hoorde dat FC Barcelona ook een gegadigde was, was de keuze rap gemaakt. "Als je Barcelona ziet spelen, dan weet je dat er geen enkele ploeg is die dat niveau kan halen. Toen ik hoorde dat ze me wilden hebben, hoefde ik niet langer meer te twijfelen. Ik hoorde alleen maar positieve dingen over deze club", besluit Ibracadabra.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties