Alle Bundesliga-Belgen de boot in

Philippe Crols
| 2 reacties
Alle Bundesliga-Belgen de boot in
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorig weekend waren nagenoeg alle Belgen in de Bundesliga nog aan het feest, maar afgelopen zaterdag en zondag was er heel wat minder reden tot juichen. Alle landgenoten verloren.

Daniël Van Buyten speelde wel opnieuw negentig minuten mee met Bayern München. De verdediger zag Mladen Petric van Hamburger SV twintig minuten voor tijd het enige doelpunt van de wedstrijd scoren. Van Buyten maakte zo na een goede reeks nog eens kennis met de nederlaag. Bayern staat voorlopig op zes punten van het leidersduo Hamburger SV - Bayer Leverkusen.

Manesseh Ishiaku mocht na zijn goede prestaties van afgelopen week opnieuw in de basis starten bij FC Köln. Tegen leider Leverkusen werd hij een dikke tien minuten voor tijd vervangen. Vanop de bank zag de ex-Bruggeling Bayer in de slotfase nog scoren en bijgevolg de zege meepakken (0-1).

Ook geen goed nieuws vanuit Mainz. Peter Van der Heyden bleef op bezoek bij Werder Bremen negentig minuten lang op de bank. Bovendien verloor zijn team ook nog eens kansloos met 3-0.

Datzelfde resultaat stond ook op het bord in SC Freiburg - Borussia Mönchengladbach. Logan Bailly (foto), die heel de wedstrijd speelde, beleefde dus nog maar weinig plezier aan zijn rentree. Vorige week verloor BMG in de slotfase van Hoffenheim en enkele dagen later won Duisburg, ook al in de slotfase, in de beker van Bailly en co. Filip Daems is nog steeds niet helemaal fit en zat dan ook niet in de wedstrijdselectie.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties