Weinig jubel bij Bundesliga-Belgen

Philippe Crols
| 2 reacties
Weinig jubel bij Bundesliga-Belgen
Foto: © SC

Voor de tweede week op rij kunnen we u weinig goed nieuws aanbieden wat betreft onze landgenoten in loondienst van een Duitse eersteklasser. Vooral bij de Belgen van Borussia Mönchengladbach loopt het voor geen meter.

Borussia Mönchengladbach verloor afgelopen weekend in eigen huis met het kleinste verschil van Borussia Dortmund. Filip Daems zat nog niet in de wedstrijdkern, Logan Bailly speelde wel de hele wedstrijd, maar kon zijn team niet behoeden voor de nederlaag. Gladbach is ondertussen weggezakt naar de vijftiende plaats. 

Twee Belgen aan de aftrap in Bayern München - FC Köln. Zowel Daniël Van Buyten
(B) (foto) als Manasseh Ishiaku (K) maakten de negentig minuten ook vol. Köln pakte in München verrassend zijn vijfde puntje van het seizoen. Bij Bayern sputtert de motor opnieuw.

Peter van der Heyden is bij Mainz niet meer zeker van een basisplaats. Tegen Hoffenheim mocht hij het laatste kwartier nog wel meespelen. Op dat moment stond het al 2-0 in het voordeel van Mainz. Het zou uiteindelijk nog 2-1 worden, maar dat weerhield Mainz er niet van om naar de zesde plaats te klimmen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties