Groep B: CSKA volgt Man U naar volgende ronde

Anthony Van der Planken
| 1 reacties
Groep B: CSKA volgt Man U naar volgende ronde
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

CSKA Moskou heeft zich samen met Manchester United geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League. Wolfsburg moet vrede nemen met een plekje in de Europa League.

CSKA Moskou stond nochtans voor een lastige opdracht. De Russen moesten op het veld van Besiktas een beter resultaat boeken dan Wolfsburg, dat thuis het al geplaatste Manchester United ontving. Na een spannende slotfase haalde CSKA zijn slag thuis.

De Russen kwamen in Turkije op slag van rust op voorsprong. Krasic zette zijn team zo op weg naar de volgende ronde. Besiktas knokte echter terug en maakte vijf minuten voor het einde de gelijkmaker via Bobo. In de absolute slotseconden nette Aldonin toch nog de 1-2.

En dus was het uitkijken naar het resultaat van Wolfsburg,
en dat bleek positief voor de Russen. Manchester United won immers met 1-3 op het veld van de Duitse landskampioen. Michael Owen maakte een zuivere hattrick, Dzeko scoorde onderweg nog tegen. Manchester United gaat zo als groepswinnaar door naar de volgende ronde, CSKA Moskou volgt als nummer twee. Wolfsburg moet vrede nemen met een plekje in de Europa League.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties