Koeman zou ook wel in België kunnen coachen

Mathias Dumarey
| 9 reacties
Koeman zou ook wel in België kunnen coachen
Foto: © SC

Ronald Koeman (foto) werd vorig weekend ontslagen als trainer van de regerende Nederlandse landskampioen AZ Alkmaar. Hij is teleurgesteld in het bestuur van de Noord-Hollanders.

Ronald Koeman werd vorige zaterdag ontslagen na de thuisnederlaag van AZ Alkmaar tegen Vitesse Arnhem. Tot zijn grote ontsteltenis moest hij deze week in de Belgische kranten lezen dat de landskampioen al enkele weken bezig is met het lobbyen bij Dick Advocaat om er trainer te worden.

"Ik ben echt zeer verbaasd in de Belgische en Nederlandse kranten te moeten lezen dat AZ al in november contact zou gehad hebben met Dick Advocaat. Dat bezorgt me een heel nare smaak en ik ben dan ook zeer teleurgesteld in AZ. Ik neem Dick niets kwalijk, het zijn dingen die gebeuren in de voetbalwereld. Ik wens hem oprecht alle succes toe", aldus Koeman in HLN.

De oefenmeester had trouwens nog een aardigheidje in petto. "Of ik in België zou kunnen werken? Tja, waarom niet hé. De komende weken zal ik eens rustig bekijken wat de mogelijkheden zijn in de toekomst", besluit de Nederlander. (WB)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties