Huntelaar niet zeker van toekomst in Milaan

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Huntelaar niet zeker van toekomst in Milaan
Foto: © SC

Gisteren liet AC Milan bij monde van vice-voorzitter Adriano Galliani dat er tijdens de winterstop niemand mocht vertrekken. De Nederlander Klaas-Jan Huntelaar (foto) twijfelt echter over zijn toekomst in San Siro.

"In totaal heb ik bij AC Milan, in minuten gerekend, misschien maar vier volledige wedstrijden gespeeld. Dat is gewoon heel erg weinig. Een WK is heel belangrijk. Iedereen wil daar spelen. Maar een carrière is ook belangrijk. De vraag is: moet ik dan verhuizen?", vraagt Klaas-Jan Huntelaar zich af in het Algemeen Dagblad.

Bij AC Milan is enkel de Braziliaan Alexandre Pato in de spits zeker van zijn plaats. Voor de overige plaats liggen Filippo Inzaghi, Marco Borriello en Huntelaar in de schaal. Volgens trainer Leonardo maakt de Nederlander overigens goede kansen op speelminuten. "Zijn woorden bieden me perspectief, maar het mag natuurlijk niet bij woorden blijven. Het gaat erom dat je het terugziet in zijn beslissingen. Als de kansen niet komen, dan zal ik toch eens een beslissing moeten nemen. Ik ben echter niet de enige partij. Ook Milan bepaalt wat er zou kunnen gebeuren", besluit Huntelaar. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties