Barcelona blijft eerste keer steken in Camp Nou

Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Barcelona blijft eerste keer steken in Camp Nou
Foto: © SC

Barcelona heeft voor de eerste keer dit seizoen een thuiswedstrijd niet winnend kunnen afsluiten. Villarreal ging met een punt aan de haal in Camp Nou.

In de achtste thuiswedstrijd van het seizoen heeft Barça voor de eerste keer een steek laten vallen. Het zag er nochtans niet naar uit in de beginfase, want na amper zeven minuten stond de wereldkampioen al op voorsprong.

Na een voorzet vanop rechts schoot Thierry Henry enig mooi tegen de deklat waarna Pedro (foto) in de rebound binnenduwde. Villarreal protesteerde voor buitenspel, maar dat was onterecht.

Uiteraard bleef Barça ook na die eerste treffer doorduwen, maar een tweede doelpunt bleef uit. Zes minuten na de pauze verrasten de bezoekers met een vlotte aanval over rechts die door Fuster mooi met links werd binnengetrapt voorbij doelman Valdez.

Barcelona had daarna nog veertig minuten om de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar dat lukte uitzonderlijk niet meer. Hierdoor krijgt Real Madrid morgen de mogelijkheid om samen met Barcelona aan de leiding te komen met 40 punten. Dan moet het wel winnen bij Osasuna.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties