Huntelaar weet na gesprek met Leonardo niets meer

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Huntelaar weet na gesprek met Leonardo niets meer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Klaas-Jan Huntelaar (foto) wil meer aan spelen toekomen bij AC Milan. De Nederlander had nu een gesprek met trainer Leonardo, maar eigenlijk weet de spits nu nog altijd niets meer over zijn toekomst.

Klaas-Jan Huntelaar vroeg aan Leonardo wat de Braziliaan met hem de komende maanden van plan is, maar een bevredigend antwoord kreeg de Nederlander niet. Huntelaar kwam tot de winterstop nauwelijks in actie. Met de Italianen Marco Borriello en Filippo Inzaghi moet hij strijden om een plaatsje in de spits naast de onbetwistbare Alexandre Pato.

Deze week trekt Arnold Oosterveer, de zaakwaarnemer van Huntelaar, naar Italië om met de speler te praten. Hij zal ook spreken met vice-voorzitter Adriano Galliani. Als ook hij geen redelijk antwoord kan geven op de vraag wat men met Huntelaar van plan is, is de kans heel groot dat Nederlander de volgende zes maanden verhuurd zal worden.

Ondertussen hebben zich al verschillende teams gemeld bij Oosterveer. Daar waren FC Twente en zijn ex-club Ajax Amsterdam niet bij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties