Pandev voor vier jaar naar Inter

Hannes De Meyer
| 7 reacties
Pandev voor vier jaar naar Inter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Inter heeft zich versterkt met Goran Pandev (26). De Macedonische spits komt transfervrij over van Lazio.

Naast Inter hengelden ook Milan, Juventus en nog enkele andere buitenlandse toppers naar de diensten van de spits. Met de transfer trekt Inter dus aan het langste touw. Pandev tekende een contract tot 2014 bij de Italiaanse landskampioen.

 

Inter hoeft dus geen transferprijs te betalen voor de spits. De speler lag al een tijdje overhoop met zijn voormalige club Lazio. De spits had in de zomer zijn zinnen op een transfer gezet, maar Lazio hield de Macedoniër aan zijn contract en zette hem op non-actief. Hierop daagde Pandev zijn club voor de rechter.

De speler kreeg gelijk en werd met onmiddellijke ingang een vrije speler, waarop verschillende clubs hun interesse lieten blijken. Al snel liet Pandev weten dolgraag naar Inter te willen vertrekken. De liefde bleek wederzijds. De overstap van Pandev naar Inter was dan ook snel afgerond.

 

De spits is bij Inter niet aan zijn proefstuk toe. In het seizoen 2000/2001 stond Pandev al eens onder contract bij de landskampioen. Toen vertrok hij echter alweer na een seizoen zonder speelminuten.

Doordat Eto’o binnenkort naar de Africa Cup vertrekt, zal Pandev nu vooral met Milito en Balotelli moeten strijden voor een plaats diep in de spits bij de Italiaanse competitieleider.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties