Vervoort: "Dembele wil in januari weg bij AZ"

Manuel Gonzalez
| 40 reacties
Vervoort: "Dembele wil in januari weg bij AZ"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Patrick Vervoort, ex-Rode Duivel en makelaar van Moussa Dembele, zegt dat de aanvaller in januari wil vertrekken bij AZ.

Patrick Vervoort heeft aan de Italiaanse makelaar Gabriele Savino gevraagd om Moussa Dembele bij enkele Italiaanse topclubs zoals Milan en Juventus aan te bieden. "Op een gegeven moment heb je een andere omgeving nodig", aldus Vervoort tegen het magazine Sportweek.

"In de zomer hebben we Moussa ook al aangeboden in Italië en dat doen we nu opnieuw. Voorlopig is er nog niks concreets. Maar Moussa zou graag vertrekken bij AZ. Als de financiële voorwaarden om te vertrekken gunstig zijn, zal de club wel willen meewerken. Want AZ kan wel een appeltje tegen de dorst gebruiken."

"Dembele ziet de stap hogerop ook zitten. Hij is er klaar voor. Op een gegeven moment wil je gewoon ergens anders heen. Hij is al aan zijn vierde seizoen toe in Alkmaar, dus het is tijd voor iets nieuws."

Of Dembele effectief AZ kan inruilen voor een Italiaanse topclub valt af te wachten. De ex-speler van onder andere Willem II en Beerschot is zelf niet aan zijn beste seizoen toe. Hij scoorde nog maar drie keer voor AZ. Ook in de Champions League kon hij zich niet doorzetten. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties