KBVB wil dat Advocaat niet meer reageert via pers

Mathias Dumarey
| 44 reacties
KBVB wil dat Advocaat niet meer reageert via pers
Foto: © SC

Bepaalde mensen binnen de Belgische voetbalbond (KBVB) zijn 'not amused' met de recente verklaringen van bondscoach Dick Advocaat (foto). Vooral het feit dat hij steeds maar via de pers communiceert, ergert nogal wat bondsmensen.

Een anoniem lid van het Uitvoerend Comité van de KBVB is duidelijk. "Meneer Dick Advocaat moet ruime sportieve bevoegdheden krijgen, maar daar moet het ook ophouden. Het kan niet zijn dat hij ook nog eens gaat bepalen welk kleur de ballen moeten hebben waarmee we spelen of op welk gras er moet gevoetbald worden. De bond heeft een structuur en daar moet Advocaat respect voor hebben", klinkt het in HNB.

Er vielen ook nog andere reacties te noteren in het genre van "Wie denkt Advocaat wel dat hij is?" en "Advocaat moet ermee ophouden om steeds via de pers te reageren." Alle heisa ontstond toen bleek dat Noord-Ierland tegenstander zou worden van de Rode Duivels op 3 maart. Advocaat dacht dat het om Ierland ging, maar wilde een sterkere tegenstander. Kroatië is nu de opponent.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties