Liverpool denkt ook aan Guus Hiddink

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Liverpool denkt ook aan Guus Hiddink
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Liverpool lijkt een 'annus horribilis' mee te maken. The Reds doen het momenteel niet al te best. De club werd al uitgeschakeld in de FA Cup en in de Premier League lukt het ook niet goed.

Bij FC Liverpool zouden ze momenteel aan het zoeken zijn naar een vervanger voor de Spanjaard Rafael Benitez. Guus Hiddink zou nadrukkelijk in beeld zijn om Benitez op te volgen. De Nederlander werd eerder ook al aan Juventus Turijn gelinkt.

Liverpool werd onlangs uitgeschakeld in de FA Cup door tweedeklasser Reading. Eerder raakte de club ook al uitgeschakeld in de poules van de Champions League en een Engelse landstitel lijkt verder weg dan ooit.

Niet alleen Hiddink zou in beeld zijn voor de trainerspost, ook de Schot Alex McLeish, momenteel de manager van seizoensrevelatie Birmingham City, is een kandidaat. Hiddink is momenteel nog bondstrainer van Rusland en het is nog niet zeker of hij er zijn aflopend contract zal verlengen nadat hij het land niet kon plaatsen voor het WK van deze zomer in Zuid-Afrika.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties