Fans Lazio zijn woedend

Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Fans Lazio zijn woedend
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lazio ging gisteren met 0-1 onderuit tegen Catania en staat nu op een degradatieplaats in de Serie A. De fans zijn woedend.

Ondanks de verrassende nederlaag weigert trainer Davide Ballardini (foto) de handdoek te gooien. "We hadden nooit mogen verliezen, we verdienden de nederlaag ook niet. De eerste helft was helemaal voor ons", zei een ontgoochelde coach van Lazio.

De fans waren woedend en organiseerden meteen na de wedstrijd een protestactie. Voorzitter Lotito verliet uit veiligheidsoverwegingen al halverwege de tweede helft het stadion.

"Wij hebben onze fans nu hard nodig", zei Ballardini. "Ik geloof nog steeds dat we alles in huis hebben om deze moeilijke situatie recht te zetten. We moeten wel meer vuur tonen tijdens een wedstrijd."

"Onze ambities lagen hoger, maar we moeten jammer genoeg vaststellen dat we dit seizoen tegen de degradatie knokken. We moeten onze verantwoordelijkheid nemen en de club redden."

"De kern is ook heel groot, het helpt niet echt op de trainingen. We zijn met te veel. Bovendien had ik graag nog enkele versterkingen gehad en een aantal spelers laten afvloeien, maar dat was niet mogelijk. We missen enkele zeer bepalende middenvelders. Ik hoop dat Ledesma binnenkort terug kan spelen voor ons."

Ledesma mag al een tijdje niet meer in actie komen voor Lazio na een conflict met voorzitter Lotito. De Macedoniër Pandev zat in dezelfde situatie maar is ondertussen getransfereerd naar Inter.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties