Powell: "Jovanovic kiest voor een zinkend schip"

Hannes De Meyer
| 8 reacties
Powell: "Jovanovic kiest voor een zinkend schip"
Foto: © SC

Jeff Powell, de gezaghebbende journalist van de Daily Mail, heeft zijn twijfels bij de keuze van Milan Jovanovic voor Liverpool. "Sportief gezien zou hij beter naar AC Milan zijn gegaan."

"Als de keuze van Jovanovic er eentje voor het geld is, als hij zich financieel veilig wil stellen, dan is het een verstandige keuze", verklaart Powell in Het Laatste Nieuws. "Zeker gezien zijn leeftijd."

"Maar als hij hoopt om met Liverpool ook sportieve successen te rapen, dan is hij aan het verkeerde adres en zou hij beter naar AC Milan zijn gegaan. Liverpool is een zinkend schip. Wie weet ligt het zelfs al op de zeebodem voor Jovanovic op Anfield Road aankomt", aldus Powell.

"Trainer Rafael Benitez mag dan wel bijgetekend hebben, als hij er niet in slaagt om Liverpool te kwalificeren voor de Champions League, dan is zijn verhaal gedaan, denk ik. Op Fernando Torres na maakten zijn transfers het nooit waar."

"Als hij nu Jovanovic haalt, lijkt me dat ook eerder een keuze voor een betaalbare aanvaller dan voor een dure topspits. Het leek me altijd al dat de winst van de Champions League in 2005 een toevalstreffer was, want in de jaren nadien heeft Benitez nog slechts één FA Cup gewonnen." (AN)


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties