Talent Jeffrén krijgt nieuw contract van Barça

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Talent Jeffrén krijgt nieuw contract van Barça

FC Barcelona heeft het talent Jeffrén Suarez een nieuw contract laten tekenen. De 22-jarige speler blijft nu zeker tot de zomer van 2012 aan de regerende winnaar van de Champions League verbonden.

Sinds vorige zomer is Jeffrén Suarez de negende speler die heeft beslist om zijn overeenkomst bij FC Barcelona te verlengen. "Hij behoort tot de soort van spelers die nog veel kunnen gaan betekenen voor de club. Zo kunnen we verder blijven genieten van de mooiste periode uit de geschiedenis van de club", is voorzitter Joan Laporta blij met de contractverlenging.

Laporta zei meteen dat er geen sprake kan zijn van een tussentijds vertrek van Jeffrén omdat hij er te weinig speeltijd zou krijgen in de hoofdmacht. "Trainer Josep Guardiola wil hem hier houden, dus hebben we hem een contract aangeboden waarvan iedereen gelukkig wordt", aldus nog de Barça-preses. Jeffrén zelf is ook in de wolken. "Het is één van de mooiste dagen sinds ik hier ben. Ik hoop nu dat ik veel zal kunnen bereiken met FC Barcelona", besluit het jonge talent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties