Inter stuit op stevig Napoli

Gert-Jan Weyters
| 7 reacties

Inter Milan heeft twee punten verloren in de strijd om de Italiaanse titel. In Napels kwam het niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

Niemand heeft het makkelijk in Napoli en dat is ook voor Inter Milan zo. De landskampioen stuitte op een stugge verdediging en het doelhout. Al kon ook de thuisploeg aanspraak maken op een doelpunt. Al na tien minuten trof Marek Hamsik de lat, iets later moest Julio Cesar alles uit de kast halen.

Inter kwam geleidelijk aan beter in de wedstrijd en dat had ook kansen tot gevolg. Muntari kon uithalen vanaf de rand van de 16, maar kon net niet scoren. Na de rust was de grootste kans voor de thuisploeg. Fabio Quagliarella nam een voorzet meteen op de slof en zag het doelhout in de weg staan.

Beide ploegen moesten uiteindelijk tevreden zijn met een punt. Inter ziet Roma naderen tot vijf punten, Napoli blijft vijfde.