Mpenza naar vierde plaats

Philippe Crols
| 0 reacties
Mpenza naar vierde plaats
Foto: © SC

Opnieuw was Emile Mpenza de enige landgenoot uit dit overzicht die afgelopen weekend in actie kwam. Komend weekend komt daar verandering in, want dan start de Russische competitie met Nicolas Lombaerts in dienst van Zenit Sint-Petersburg.

Emile Mpenza (foto) boekte met zijn Zwitserse club Sion de eerste zege van 2010. Door de 2-1-zege tegen Bellinzona (de voorlaatste in de stand die inmiddels al vijfmaal op rij verloor) staat Sion samen met Xamax op de vierde plaats.

In Schotland behoorde Yves Ma-Kalambay andermaal niet tot de kern van Hibernian. Hibs won met het kleinste verschil van Kilmarnock en is vierde.

En ook Tom De Mul zat niet in de selectie bij het Spaanse Sevilla voor de verplaatsing naar Real Madrid. Sevilla verloor in Bernabéu na een waar spektakelstuk met 3-2.

Pieter Merlier speelt maandagavond met Universitatea Craiova op bezoek bij Pandurii Targu Jiu een onvervalste degradatietopper. Craiova, dat vijf matchen op rij verloor, staat op de zestiende- en dus ook degradatieplaats. Pandurii staat een plek hoger.

Volgende week komt Nicolas Lombaerts (Zenit Sint-Petersburg) normaal ook weer in actie. Dan begint de Russische competitie. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws