Het zit er bovenarms op tussen Balotelli en Inter

Het zit er bovenarms op tussen Balotelli en Inter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mario Balotelli is mogelijk toch aan zijn laatste seizoen bezig bij Internazionale.

Enfant terrible Balotelli stond dit seizoen al meermaals in de schijnwerpers. Eerst was er de affaire met de spreekkoren aan zijn adres gericht en de accidenten bij Chievo Verona en Juventus en deze week bleef de speler van de training met griep. Maar volgens trainer Mourinho had zijn aanvaller helemaal geen griep.

Enkele dagen eerder had Balotelli zonder verpinken in de pers gezegd dat AC Milan het eerste is waar hij aan denkt als hij het woord Milaan hoort. Het feit dat Balotelli griep zou gehad hebben, heeft volgens insiders te maken met het feit dat trainer Mourinho hem al meerdere malen op zijn plichten had gewezen.

De entourage van Balotelli haalde daarop zwaar uit naar de coach van Inter. Maar nu heeft ook voorzitter Moratti zich met de affaire bemoeid. "Het belangrijkste is dat dit geen schade toebrengt aan speler en club. Wij spelen voor de landstitel en de Champions League. Maar zo kan het alleszins niet verder", aldus Moratti.

Balotelli is niet opgenomen in de kern van Inter voor de uitwedstrijd bij Catania vanavond. Mogelijk valt hij opnieuw in de gratie voor de uitwedstrijd bij Chelsea dinsdag in de Champions League. Officieel heeft Balotelli een blessure aan de knie, maar volgens de Italiaanse pers is er wel degelijk meer aan de hand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties