Van Nistelrooy: "Goede uitgangspositie, niet gespeeld"

Steurbaut Kersten
| 15 reacties
Van Nistelrooy: "Goede uitgangspositie, niet gespeeld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ruud Van Nistelrooy onderstreepte tegen Anderlecht dat hij niets van zijn torinstinct heeft moeten inboeten. De Nederlander scoorde twee keer, één afgekeurd wegens buitenspel, en droomt van een WK-selectie in juni.

Kersten Steurbaut vanuit Hamburg

“Het was mijn eerste volledige wedstrijd voor Hamburg”, aldus Van Nistelrooy. “Hopelijk kan ik me zo verder blijven ontwikkelen en word ik beloond met een selectie voor het WK. Dat is de reden waarom ik voor Hamburg heb gekozen.”

Roooeeeet 

Bij de fans is Van Nistelrooy al immens populair geworden in korte tijd. Bij de bekendmakeing van de selectie gaat het aantal decibels duidelijk de hoogte in als de naam van Roooeeeet door de boxen schalt.

“Dat spoort me aan om er hier iets moois van te maken. Ik vind het wel iets hebben dat de fans iets van je verwachten. Dat zorgt voor extra motivatie. Hopelijk is dit het begin van een mooi seizoenseinde.” 

Nog niet gespeeld

Ondanks de 3-1-zege tegen Anderlecht waarschuwt Van Nistelrooy voor overdreven optimisme. “We hebben een goede uitgangspositie, maar het is nog niet gespeeld”, aldus de Nederlander. “Als Anderlecht hetzelfde spel speelt als hier, dan maken ze nog kans. Ze creëerden kansen en waren gevaarlijk.”

“Het is jammer dat we die vierde treffer niet meer maken. Toch mogen we tevreden zijn. Dit was één van onze beste wedstrijden sinds een lange tijd.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties