Roma en CSKA Moskou in biedingsoorlog voor Belhadj

Ward Callens
| 0 reacties
Roma en CSKA Moskou in biedingsoorlog voor Belhadj
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nadir Belhadj verlaat naar alle waarschijnlijkheid Portsmouth aan het einde van het seizoen. Naar welke club is echter nog niet duidelijk. Zowel AS Roma als CSKA Moskou hebben al een bod uitgebracht op de Algerijnse verdediger.

Volgens de Italiaanse pers zou CSKA Moskou Portsmouth 4,5 miljoen pond geboden hebben voor Nadir Belhadj. Maar ook AS Roma wil de Algerijn graag aantrekken, en verhoogde zijn bod tot zes miljoen pond. Spartak Moskou zou voorlopig nog afwachten vooraleer mee te gaan in de biedingsoorlog.

Door de financiële crisis bij Portsmouth lijkt een transfer onafwendbaar. De club is dringend op zoek naar extra middelen, wil het zijn voortbestaan niet in gevaar brengen. Belhadj zou echter niet happig zijn op een avontuur in de Russische Premier League. Hij zou naast Engeland de voorkeur geven aan de Spaanse Primera Division.

AS Roma lijkt voorlopig de beste kaarten in handen te hebben om de 27-jarige verdediger onderdak te bieden, maar bij CSKA Moskou zou Belhadj dan weer 80.000 euro per week kunnen opstrijken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties