Guti speelt zaterdag zijn laatste El Clásico

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Guti speelt zaterdag zijn laatste El Clásico
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Maria 'Guti' Gutierrez (foto) speelt zaterdagavond zijn laatste El Clásico. De middenvelder wil op het einde van dit seizoen Real Madrid verlaten omdat hij er te weinig aan spelen toe komt.

José Maria 'Guti' Gutierrez heeft nog een contract voor één seizoen, maar wil dat niet uitdoen. Hij wil zijn carrière afsluiten in Engeland, Italië of in een Arabisch land waar veel poen te scheppen valt. Guti speelt al heel zijn carrière voor Real Madrid en kwam in actie tijdens 349 competitiewedstrijden. In de voorbije maanden bleef de Spanjaard nogal op de vlakte over zijn toekomst. Soms wilde hij graag nog blijven, andere keren sprak hij nadrukkelijk over een vertrek uit de Spaanse hoofdstad.

"Zaterdag zal het mijn laatste klassieker worden. Zoals het er nu naar uit ziet, heeft het geen zin meer om langer te blijven. Ik heb nog een contract voor één seizoen, maar ik hoop dat ik tot een akkoord kan komen met de clubleiding. Ik zie mezelf nog twee jaar voetballen, maar niet meer hier", besluit Guti op radiozender Onda Madrid.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties