Werder Bremen wil Özil niet verpatsen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Werder Bremen wil Özil niet verpatsen
Foto: © SC

Werder Bremen lijkt niet van plan om middenvelder Mesut Özil (foto) te laten gaan komende zomer. Nochtans is dit een must wil de club nog geld pakken voor de Duitse international. Özil is eind volgend seizoen namelijk einde contract.

Klaus Allofs, de technisch directeur van Werder Bremen, lijkt niet van plan om het zover te laten komen en is druk bezig met het zoeken naar een oplossing. Onderhandelingen over een nieuw contract hebben nog niets opgeleverd, maar Allofs hoopt dat Mesut Özil zal blijven. "Op dit moment is er niets dat er op wijst dat hij ons komende zomer zal verlaten. We proberen om voor beide partijen een goede oplossing te vinden. In het verleden lukte ons dat al vaker bij andere spelers", aldus Allofs.

De oud-speler van Werder Bremen doelde hiermee op Aaron Hunt. Hij was ook einde contract deze zomer maar verlengde toch zijn contract voor meerdere jaren aan de oevers van de Weser. Bij Werder hopen ze dat Özil dat ook zal doen. De Duitse Turk is nu bezig aan zijn derde seizoen in het shirt van Bremen.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties