Nooit gezien: harde kern Feyenoord eist verlies

Nooit gezien: harde kern Feyenoord eist verlies
Foto: © SC

Het moet niet makkelijk zijn: enerzijds moet Feyenoord winnen om de vierde plek in het klassement in zicht te houden, langs de andere kant eisen de supporters dat Feyenoord bewust verliest van Twente.

Twente staat momenteel op de eerste plaats, maar heeft slechts één punt voorsprong op Ajax. Indien Feyenoord wint, kan Ajax de club van Bryan Ruiz dus voorbijsteken en een serieuze optie op de titel nemen. Iets dat de supporters van Feyenoord niet zint. Op de laatste training lieten 200 supporters van de harde kern weten dat Feyenoord in Enschede móet verliezen.

Feyenoord-trainer Mario Been zit verveeld met het gebeuren: “Ik heb nog nooit meegemaakt dat een deel van de supporters wil dat we verliezen.”

FC Utrecht
Niet alleen bij Feyenoord lieten de supporters van zich horen, ook bij FC Utrecht zat het er bovenhands op. Een groep van ongeveer 25 man stapte vanmorgen het trainingsveld op en sprak trainer Ton du Chatinier aan op de slechte resultaten van de afgelopen weken, zo meldt De Telegraaf. De fans vroegen de coach of hij zijn conclusies zou trekken, mocht FC Utrecht geen Europees voetbal halen. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties