Van Buyten kijkt naar demonstratie

Philippe Crols
| 0 reacties
Van Buyten kijkt naar demonstratie
Foto: © SC

Met nog drie speeldagen te gaan ligt Daniël Van Buyten met Bayern München in polepositie om de titel te pakken. De Rekordmeister veegde zaterdag Hannover weg met 7-0. Nog goed nieuws kwam er van de andere Belgen. Zij zijn haast allemaal gered.

Daniël Van Buyten (foto) speelde voor Bayern andermaal negentig minuten en stond op de eerste rij om de demonstratie van zijn maats bij te wonen. Hannover werd in de Allianz Arena helemaal vernederd. Na het laatste fluitsignaal flikkerde er 7-0 op het scorebord. Van Buyten kon zijn doelpuntje niet meepikken. Met nog drie speeldagen te gaan, behoudt Bayern zijn voorsprong van twee punten op Schalke.

Dat Schalke won zaterdag met 3-1 van Gladbach, waar Filip Daems en Logan Bailly negentig minuten tussen de lijnen stonden. Ondanks de nederlaag is BMG wel bijna helemaal zeker van het behoud in de Bundesliga.

Behalve Borussia Mönchengladbach mag ook Köln zich bijn gered noemen. Manasseh Ishiaku bleef bij de Geitenbokken wel negentig minuten op de bank tegen Bochum, maar Köln won, met 2-0. Het schaart zich zo naast Gladbach op de elfde plaats.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties