Ranieri: "Roma zal niet opgeven"

Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Ranieri: "Roma zal niet opgeven"
Foto: © SC

AS Roma kreeg afgelopen zondagavond een gevoelige tik in de strijd om de Italiaanse landstitel.

De Romeinen verloren in eigen huis met 1-2 van Sampdoria en moeten Internazionale opnieuw twee punten laten voorgaan met nog drie wedstrijden te gaan. Bij Roma hopen ze alvast dat Inter vanavond faalt in de halve finales van de Champions League, zodat deze ontgoocheling mogelijk in de hoofden van de blauw-zwarten gaat spelen.

Roma-trainer Ranieri blijft hoopvol: "Het was zondag tegen Sampdoria onze eerste competitienederlaag sinds oktober 2009. Het zegt iets over van waar we komen en dat we nu nog meedoen voor de titel. Het is wel erg jammer dat we het zo uit handen gegeven hebben, maar het is niet anders."

Eerder was ook voorzitster Rosella Sensi niet mals voor de scheidsrechter in de partij tegen Sampdoria, maar ze voegde er wel aan toe dat Sampdoria een goede partij speelde en verdiend won.

Ranieri: "We zullen niet opgeven, alles kan nog. Roma zal tot het einde vechten voor de landstitel, totdat het echt niet meer kan. Komende zondag trekt Inter naar Lazio, onze aartsrivaal. Maar we zijn hoopvol. Lazio is nog niet helemaal gered. We duimen ook voor Siena tegen Palermo, zodat Siena op de laatste speeldag mogelijk nog een kans maakt op het behoud en alles zal geven tegen Inter."

Internazionale eindigt het seizoen met Lazio (uit), Chievo (thuis) en Siena (uit). Op het eerste zicht zijn dit drie haalbare kaarten. Enige kanttekenig is dat Lazio en Siena nog vechten tegen de degradatie en de puntjes dus nodig hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties