Kolarov: "Gedrag van Lazio-fans is gestoord"

Kolarov: "Gedrag van Lazio-fans is gestoord"
Foto: © SC

Lazio-speler Aleksandar Kolarov heeft het moeilijk met de attitude van de supporters van de club. Zij wilden dat Lazio dit weekend verloor van Inter. In een Argentijns dagblad laat de linksachter zijn verbazing de vrije loop.

“Ik heb nog nooit iets dergelijks meegemaakt in mijn carrière”, zo vertelt de Servische linksback aan het dagblad Nacional uit Servië. “In plaats van ons aan te moedigen in de strijd om lijfsbehoud, heeft een groot deel van het publiek ons de hele wedstrijd beledigd en uitgefloten. Ze riepen dat wij ons normale spel niet mochten spelen, niet mochten aanvallen. Het was ongelofelijk om te horen dat er werd gefloten bij elke aanval en elke redding van onze doelman.”

Lazio verloor het thuisduel met de ploeg van José Mourinho uiteindelijk met 0-2, waardoor Inter inderdaad de koppositie overnam van AS Roma. “Ik weet niet of ik dit gedrag moet betitelen als pure haat en afgunst jegens Roma”, gaat Kolarov verder. “ In mijn optiek gaat dit verder, voorbij de grenzen van rivaliteit, gezond verstand en intelligentie. Dit is geen passie meer, dit is gewoon gestoord."

"Ik kan er met mijn hoofd simpelweg niet bij dat men liever een rivaal ziet verliezen dan de eigen ploeg ziet winnen.” Deze week werd duidelijk dat Lazio-preses Claudio Lotito in de aanloop naar het duel op zijn thuisadres een kogelbrief had ontvangen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties