Cappellen reageert op artikel Racing Mechelen

Cappellen reageert op artikel Racing Mechelen
Foto: © SC

Naar aanleiding van ons artikel gisteren over Racing Mechelen wenste reeksgenoot Cappellen te reageren.

Persverantwoordelijke Jorg  Keldermans laat ons weten dat voetbalkrant.com Racing Mechelen in een overdreven positief daglicht stelde omdat groen-wit op sportief vlak geen enkel recht heeft op het behoud (rechtstreeks dan wel via een eindronde) omdat het slechts op de 18de plaats is geëindigd.

"Bovendien alludeert u in uw artikel dat de KBVB RC Mechelen maar in het gelijk moet stellen omdat er nu bovenin het klassement geen ploegen zich benadeeld hoeven te voelen en dat er dus geen bezwaar meer is om onderin zaken door elkaar te gooien. Daarin wordt gemakkelijkheidshalve vergeten dat er ook daar bepaalde clubs (met name Cappellen FC) benadeeld zouden worden als Racing Mechelen en Sottegem plots punten cadeau krijgen", aldus de heer Keldermans.

Voetbalkrant.com heeft zeker niet de bedoeling Cappellen FC te benadelen, maar kwam net als vele andere volgers van derde klasse A tot de conclusie dat een eventuele vermindering van punten voor Willebroek-Meerhof van geen invloed meer zou zijn op de titelstrijd, maar enkel op de degradatieplaatsen. Net als Cappellen FC en Racing Mechelen wachten wij nu het oordeel van de evocatiecommissie af en wensen wij de gedupeerde clubs alle succes toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties