Blackpool stunt tegen Nottingham

Manuel Gonzalez
| 1 reacties

Het bescheiden Blackpool heeft Nottingham Forest uitgeschakeld in de play-offs van de Engelse Championship.

Blackpool won de heenwedstrijd met 2-1 en was gisterenavond ook in de terugwedstrijd de beste. Earnshaw had Forest na amper zeven minuten op voorsprong gezet en dat was ook de score aan de pauze. Maar in de tweede helft stelden de bezoekers meteen gelijk.

Nottingham kon de knop omdraaien en klom weer via Earnshaw op voorsprong, maar daarna ontbonden de bezoekers hun duivels. Op amper 23 minuten tijd werd het plotseling 2-4. Forest scoorde nog wel tegen in de slotfase, maar promotie naar de Premier League zal niet voor dit jaar zijn.

Blackpool speelt later de finale op Wembley tegen de winnaar van het duel tussen Cardiff en Leicester. Cardiff won de eerste partij met 1-0.