Villa wil niet praten over zijn toekomst

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Villa wil niet praten over zijn toekomst
Foto: © SC

David Villa (foto) wil niet praten over zijn toekomst. De aanvaller van FC Valencia wordt veel genoemd bij FC Barcelona, maar het kan net zo goed dat hij in de sinaasappelstad blijft.

Het enige wat David Villa wel wil lossen, is dat hij op het einde van dit seizoen zal praten met de preses van FC Valencia. "Het enige wat vandaag de waarheid is, is dat ik een vierjarig contract heb bij FC Valencia", aldus de spits die straks ook moet scoren voor Spanje op het WK in Zuid-Afrika.

"Met de voorzitter zal ik na de competitie de verschillende mogelijkheden bespreken. Of mijn wensen zijn veranderd in vergelijking met vorig jaar? Dat ga ik voor mezelf houden want de president moet het als eerste weten", gaat Villa verder.

Ondertussen melden Spaanse media dat ook Juan Mata dicht bij FC Barcelona zou staan. De jonge middenvelder zou bijna in de tas zitten van Sandro Rosell, de topfavoriet op Joan Laporta op te volgen als voorzitter van de blaugrana. Rosell wil Mata een vierjarig contract geven, maar de speler zelf wil zich eerst concentreren op het WK.



 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties