Afellay kan nieuw contract tekenen bij PSV

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Afellay kan nieuw contract tekenen bij PSV
Foto: © SC

Ibrahim Afellay (foto) raakt maar niet weg bij PSV Eindhoven. Bij de competitieleider in Nederland hebben ze hem nu een voorstel gedaan om zijn contract met nog een aantal seizoenen te verlengen.

Ibrahim Afellay (24) heeft een aflopend contract in Eindhoven. Het leek er nochtans op dat hij tijdens de zomer zou vertrekken naar een grote buitenlandse club, maar voorlopig is er geen interesse uit die hoek. Enkel het Duitse Hamburg SV was concreet, maar daar had Afellay geen zin in. Op dit ogenblik is FC Genoa in de markt.

"Er werd geschreven dat Arsenal interesse had, maar uit die hoek is er nooit iets gekomen. Wel is het Italiaanse Genoa geïnteresseerd. Afellay heeft nog een contract tot de zomer van 2011 en we zijn niet van plan om dat te verlengen. PSV heeft hem wel een nieuw contract aangeboden, maar Ibrahim wil nog wat afwachten", aldus diens zaakwaarnemer Karel Jansen in de Italiaanse pers.

PSV Eindhoven is zeker bereid om mee te werken aan een transfer van Afellay omdat hij net zijn laatste contractjaar ingaat. De Eindhovenaren hebben wel een som van tien miljoen euro geplakt op het hoofd van de Nederlandse international. De opvolger van Afellay in Eindhoven zou een Belg moeten worden: Dries Mertens van FC Utrecht of Kevin De Bruyne van RC Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties