Barda: "De lijnrechter heeft niks gezegd"

Barda: "De lijnrechter heeft niks gezegd"
Foto: © SC

Voor Elyaniv Barda was het een frustrerende partij. In de tweede helft liet de Israëliër zich meermaals opmerken, maar ook hij baalde om de overdreven cijfers en natuurlijk de penalty.

Na de match liet Barda ons een serieus gezwollen enkel zien. "Ik heb een schop gekregen en het doet wel wat pijn ja", aldus de aanvaller. "Ik denk niet dat het ernstig is, maar morgen zal ik meer weten."

"Er zat meer in hé", zuchtte Barda. "Ze hadden overwicht, maar ze konden niets creëren. Tot die penalty. Ik ben met de lijnrechter gaan praten en die zei niets omdat hij 'overruled' werd door de hoofdscheidsrechter. Nochtans stond die man er dichter bij."

In de tweede helft zagen we pas de echte Barda. "Ik heb een goede kans gehad en drie heel goede passes gegeven aan Buffel, Ogunjimi en Camus. Spijtig genoeg stond er bij hen ook een heel goede keeper in doel."

Bij afwezigheid van Joao Carlos was de Israëliër ook voor de eerste keer kapitein. "Een hele eer, maar ik zal die band toch met plezier teruggeven aan Joao hoor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties