Buffel: "Racing Genk heeft niet minder talent dan Rangers"

Steurbaut Kersten
| 10 reacties
Buffel: "Racing Genk heeft niet minder talent dan Rangers"
Foto: © SC

Thomas Buffel is een ervaringsdeskundige. De middenvelder van Racing Genk schakelde Porto al uit met Glasgow Rangers. Het geloof in een nieuwe stunt is aanwezig.

“Dit Racing Genk heeft niet minder talent dan Glasgow Rangers toen”, zegt Buffel in HBvL. “We moeten niet teveel respect tonen voor Porto. Dat heb ik geleerd uit mijn passages in Schotland en Nederland."

“Voor Racing Genk wordt de wedstrijd een interessante waardemeter om na de geslaagde competitiestart te zien hoe ver onze ambities mogen reiken. We hebben nog een jonge en onervaren ploeg, maar ik weet dat de spelers er klaar voor zijn. We zullen er vanaf de eerste minuut enthousiast invliegen, maar we mogen ons ook niet vergalloperen."

Buffel vreest geen weerslag in de competitie bij een mogelijke uitschakeling. “Iedereen in de spelersgroep is nuchter genoeg om te beseffen wat er in Genk aan het gebeuren is. We weten dat we als ploeg binnen twee à drie maanden nog sterker zullen spelen. Een Europese uitschakeling zal geen effect hebben op dat groeiproces.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties