Aissati niet wild van niveau van nieuwe club Vitesse

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Aissati niet wild van niveau van nieuwe club Vitesse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ismaïl Aissati (foto) was tot nu toe de enige spraakmakende transfer van Vitesse Arnhem tot nu toe sinds de club in steenrijke Georgische handen is. De van Ajax overgekomen middenvelder was niet wild van het niveau van zijn nieuwe club.

Ismaïl Aissati debuteerde gisteren in De Kuip voor Vitesse Arnhem. Hij maakte een 25-tal minuten voor het einde zijn opwachting met een invalbeurt maar kon niet verhinderen dat de Gelderlanders met 4-0 op de bek gingen bij Feyenoord.

Aissati gaf na de wedstrijd aan dat hij geschrokken was van het niveau. "Het is niet zoals bij Ajax, neen. Kortgeleden, toen ik nog voor Ajax voetbalde en tegen Vitesse speelde, durfden ze wel nog te voetballen. Vandaag werd er, op het eerste kwartier na dan, alleen maar achter de bal en de feiten aangehold", aldus de Nederlandse Marokkaan in het Algemeen Dagblad.

"Er zijn hier veel jonge spelers die op het veld nog niet durven hun mond open te doen. En onthoud dat er veel nieuwe jongens zijn waarvan er nog enkele niet mee konden doen. Al deze spelers inpassen zal tijd kosten. We hebben nu twee weken tot de volgende speeldag om hieraan te werken", besloot Aissati.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties