Groep I: PSV dwingt op de valreep gelijkspel af

Bram Coenen
| 4 reacties

PSV heeft op de openingsspeeldag van Groep I op de valreep een thuisnederlaag kunnen vermijden. Tegen Sampdoria zorgde Dzsudzsak net voor tijd voor gerechtigheid.

PSV kwam in het eigen Philips-stadion iets voor het halfuur op achterstand via Fabrizio Cacciatore. De Eindhovenaars probeerden in de tweede helft nog wel de bakens te verzetten, maar leken er niet in te slagen een puntje thuis te houden, tot Balazs Dzsudzsak diep in blessuretijd toch nog de gelijkmaker scoorde.

In de andere wedstrijd van Groep I ging Metalist Charkiv met 0-5 winnen bij Debrecen. De goals voor de Oekraïnse club werden gescoord door De Laserda en Ribeiro Cleiton voor rust en opnieuw De Laserda en Pereira de Santana na rust. In de slotfase zorgde Sergey Valyaev nog voor de forfaitcijfers. Bij Debrecen moest Peter Kabat net voor rust naar de kant met een rode kaart.