Groep J: Borussia Dortmund klopt Karpaty Lviv na spektakelmatch

Borussia Dortmund heeft vanavond na een ware spektakelmatch Karpaty Lviv verslagen met 3-4. In de andere wedstrijd van Groep J ging PSG met 0-1 winnen bij Sevilla.

Karpaty Lviv en Borussia Dortmund maakten er een echt spektakelstuk van in Oekraïne. De Duitsers kwamen al snel op voorsprong via Nuri Sahin en iets voor het halfuur zette Mario Gotze de bezoekers helemaal op rozen. Karpaty kwam vlak voor rust echter opnieuw in de match dankzij een goal van Oleg Golodyuk. Doelpunten na rust van Mikhail Kopolovets en Denis Kozhanov brachten de Oekraïnse club zelfs op voorsprong, maar in een dol slot bezorgden Luis Barrios en opnieuw Gotze Dortmund in extremis nog de zege.

In de andere wedstrijd van Groep J ging PSG op bezoek bij Sevilla met 0-1 winnen. Néné bezorgde Parijzenaars een kwartier voor tijd de volle buit.