Arles-Avignon schorst eigen trainer vijf dagen

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Arles-Avignon schorst eigen trainer vijf dagen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Opmerkelijk bericht in Frankrijk. De promovendus AC Arles-Avignon heeft zijn eigen trainer, Michel Estevan (foto), voor vijf dagen geschorst. Hij krijgt die straf omwille van de dramatische start van de club in de Ligue 1.

Wellicht is de schorsing een voorbode voor een ontslag volgende week. Afgelopen weekend verloor AC Arles-Avignon nog met 4-0 van PSG en dit weekend staat de streekderby tegen Olympique Marseille. Michel Estevan zal niet op de invallersbank plaatsnemen bij die wedstrijd.

"Het is de media en Estevan zelf die mij hiertoe hebben aangezet. In het bedrijfsleven gebeurt het ook wel eens dat bazen hun medewerkers op straat zetten. Het is niets revolutionairs", aldus voorzitter Marcel Salerno.

Estevan wil van geen wijken weten bij Arles-Avignon. "Als je bij een club werkt die je zelf hebt opgebouwd, slechts vijftien kilometer verderop woont, een club die aanvoelt als familie, een club die je alles gegeven hebt, kun je je dan voorstellen dat ik wil vertrekken", aldus Estevan. "Ik wil hier niet vertrekken. Ik heb hier gespeeld, ben er nu trainer en kom uit de streek. Niet iederee kan dat zeggen", besluit de oefenmeester.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties