Inter en Juve winnen, Roma gooit punten te grabbel

Manuel Gonzalez
| 11 reacties

Inter en Juventus hebben vanmiddag hun wedstrijd in de Serie A gewonnen. Met AS Roma gaat het nog steeds niet goed. De Romeinen gooiden twee punten weg tegen Bologna.

Juventus kende de makkelijkste namiddag. Het won met maar liefst 0-4 bij Udinese. Bonucci, Quagliarella en Marchisio zorgden aan de pauze al voor een ruime 0-3 voorsprong. In de tweede helft deed Iaquinta er nog ééntje bij.

Inter had het niet makkelijk op Sicilië tegen Palermo. De thuisclub kwam na 28 minuten zelfs op voorsprong via Ilicic, maar in de tweede helft draaide Inter de zaken op acht minuten om. In de 62ste minuut lukte Eto'o de gelijkmaker en acht minuten later scoorde hij de de winnende goal.

AS Roma begon goed tegen Bologna met Mudingayi in de basis. Huurling Borriello zette de Romeinen na amper acht minuten op voorsprong. In de tweede helft scoorde Ruben een eigen doelpunt zodat AS Roma nog verder uitliep.

Dertien minuten voor het einde wist Di Vaio de eer voor Bologna te redden, maar opmerkelijk genoeg werd het in de 90ste minuut nog 2-2 door diezelfde Di Vaio. Roma telt na drie wedstrijden twee draws en één nederlaag, te weinig voor de Romeinen.

Parma en Genoa speelden 1-1 gelijk. Bij Genoa scoorde Luca Toni. Chievo-Brescia eindigde op 0-1 en in het duel der promovendi won Cesena met 1-0 van Lecce via een goal van de Albanees Bogdani. Cesena staat zo zelfs met 7 op 9 aan de leiding. Bari en Cagliari speelden eerder vandaag al 0-0 gelijk.