Mignolets Sunderland duwt Liverpool dieper in crisis

Anthony Van der Planken
| 6 reacties
Mignolets Sunderland duwt Liverpool dieper in crisis
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool is er niet in geslaagd de crisis van zich af te spelen. De Engelse traditieclub staat pas vijftiende na een gelijkspel tegen Sunderland.

Liverpool moest thuis absoluut winnen van Sunderland, maar slaagde daar opnieuw niet in. The Reds geraakten niet verder dan een 2-2 gelijkspel. 

Nochtans begon Liverpool uitstekend aan de wedstrijd. De thuisploeg nam na nauwelijks vijf minuten de leiding. Wie anders dan Dirk Kuyt, net terug uit de ziekenboeg, bracht zijn ploeg op voorsprong na een goede pass van Fernando Torres. Lang duurde het feestje echter niet. Sunderland, met Simon Mignolet in doel, knokte zich terug in de partij en kwam al gauw op gelijke hoogte. Christian Poulsen raakte de bal met de hand in de zestien, waarna Darren Bent de penalty perfect omzette.

Diezelfde Bent bracht de bezoekers vlak na de koffie zelfs op voorsprong. Gelukkig voor Liverpool was er nog Steven Gerrard. De captain zorgde voor de 2-2. Eigenlijk had Liverpool zelfs nog moeten winnen, want in de absolute slotfase kopte Daniel Agger een uitstekende mogelijkheid nog over doel.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties