VIDEO: Liverpool verkocht aan baseballeigenaars

Manuel Gonzalez
| 1 reacties
VIDEO: Liverpool verkocht aan baseballeigenaars
Foto: © SC

Liverpool heeft een nieuwe eigenaar. Het gaat om New England Sport Ventures, die ook baseballclub Red Sox Boston in hun bezit hebben.

Liverpool had twee mogelijke kopers, één uit Azië en één uit Amerika. Deze morgen werd er overeenstemming bereikt met de Amerikanen omdat zij behalve de volledige investering van de vorige eigenaars ook nog een deel winst betaalden.

De vorige eigenaars Hicks en Gillett gingen akkoord met het bod. Veel fans van Liverpool halen opgelucht adem. Zij vonden dat Hicks en Gillett niks van voetbal afwisten en zich niet konden inleven in de clubs en de vele tienduizenden fans.

De nieuwe eigenaar was ook broodnodig, want het water stond Liverpool aan de lippen. Een deel van die schulden is met de verkoop ook meteen afgelost door New England Sport Ventures. Liverpool hoopt vanaf nu op een nieuwe lei aan een mooi verhaal te schrijven.

The Reds kunnen in de winter zo goed als zeker een aantal belangrijke transfers doen waardoor de club uiteindelijk toch nog zal mikken op een plaats in de top zes of op zijn minst Europees voetbal zal proberen af te dwingen via de FA Cup of de Europa League.

Bekijk hieronder een filmpje waarin fans laten weten dat ze één van de vorige eigenaars, Hicks, zat waren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties