Bailly krijgt er opnieuw vier om de oren

Steurbaut Kersten
| 21 reacties
Bailly krijgt er opnieuw vier om de oren
Foto: © SC

Logan Bailly heeft opnieuw geen leuke namiddag beleefd in de Bundesliga. De doelman van de Rode Duivels slikte met Mönchengladbach vier doelpunten tegen Werder Bremen (1-4). Gladbach kan morgen wegzakken naar de voorlaatste plaats.

Na amper 12 minuten had Bailly er al twee in zijn mandje. Een discutabele vrij trap van Marin passeerde alles en iedereen en verdween in de touwen. Bailly was te verrast om te reageren, De Camargo te laat om te reageren. Bij de 0-2 van Wesley zat de Luikenaar er nog met een vuist bij, maar toch moest hij zich gewonnen geven.

Zes minuten na de pauze gaf Aaron Hunt onze landgenoot al een derde keer het nakijken. Deze keer kon Bailly zichzelf niets verwijten, het leer schampte  nog af op de dij van Filip Daems en belandde buiten het bereik van de Belgische goalie.

Pizarro zet in de slotfase de 1-4-eindcijfers op het scorebord. Gladbach slaagde er alleen via een eigen doelpunt van Mertesacker in om de eer te redden. Bailly, bij de nationale ploeg al onder vuur, kreeg dit seizoen 27 doelpunten tegen. Zijn team kan morgen, bij winst van Stuttgart, wegzakken naar de zeventiende stek.

Ook Schalke 04 slaagt er niet in om weg te raken uit de degradatiezone. Die Königsblauen bleven op bezoek bij Frankfurt steken op een scoreloos gelijkspel. Leider Borussia Dortmund (tegen Hoffenheim) en eerste achtervolger Mainz (naar Leverkusen) komen zondag pas in actie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties